Το Ταινιόραμα επιστρέφει στο Άστυ με 28 σπάνια αριστουργήματα

 

Στο ΤΑΙΝΙΟΡΑΜΑ 2024 η ΑΜΑ Films ακόμη μια φορά πρωτοτυπεί και παρουσιάζει σε ένα ενιαίο πρόγραμμα 28 Αριστουργήματα που έχουν αξιωθεί με 5 αστέρια από την παγκόσμια Κριτική.

Μη το σκέφτεστε, δεν έχετε τακτικά την ευκαιρία να δείτε συγκεντρωμένα αυτά τα Διαμάντια του παγκόσμιου σινεμά στις άρτιες συνθήκες πεντακάναλου Dolby ήχου και Υψηλής Ευκρίνειας εικόνας που σας προσφέρει η αίθουσα Τέχνης AΣTY Art Cinema και εγγυάται η ΑΜΑ Films! 

Οι καλύτερες (και αρκετές από αυτές δυσεύρετες) ταινίες των Ίγκμαρ Μπέργκμαν, Ναγκίσα Όσιμα, Βιμ Βέντερς, Μάριο Μονιτσέλι, Λουίς Μπουνιουέλ, Όρσον Ουέλς, Τζόναθαν Γκλέιζερ, Άλφρεντ Χίτσκοκ, Σάρλοτ Γουέλς, Τζόελ και Ίθαν Κοέν, Ζακ Τατί, Ιλντικο Ενιέντι, Μαρσέλ Καρνέ, Λάζλο Νέμες, Ρόι Άντερσον, Αμπντελατίφ Κεσίς, Ρομπέρ Μπρεσόν, Ριγιουσούκε Χαμαγκούτσι, Ακίρα Κουροσάουα, Πάμπλο Λαραΐν, Πατρίσιο Γκουσμάν έχουν βάλει τα καλά τους και σας περιμένουν στο γνώριμο υπόγειο της οδού Κοραή 4, απέναντι από το Πανεπιστήμιο και μπροστά στον σταθμό metro «Πανεπιστήμιο».

Απολαύστε όπως τους αξίζει στη μεγάλη οθόνη του AΣTY και τα 28 πεντάστερα σπάνια αριστουργήματα που σας προσφέρουν η AMA FILMS και το TAINIORAMA!

Με δύο προβολές καθημερινά η κάθε ταινία, δεν σας αφήνουν κανένα περιθώριο να χάσετε το καλύτερο κινηματογραφικό ραντεβού του μήνα Καλή σας διασκέδαση!

Βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα προβολών εδώ.

1 ΤΑΙΝΙΑ καθημερινά σε 2 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ: 7,5 ευρώ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ - ΑΝΩ ΤΩΝ 65 - ΑΝΕΡΓΙΑΣ: 6 ευρώ

Κάθε Τετάρτη ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 5 ευρώ

ΑΠΟ 23 ΜΑΪΟΥ ΕΩΣ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024


ΑΣΤΥ CINEMA

Πεζόδρομος Κοραή 4

Μετρό Πανεπιστήμιο

0 comments