Προσεχώς: Πέμπτη 21 Ιουλίου

 

Η πολυσυζητημένη ταινία για την Πριγκίπισσα Νταϊάνα αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στις κινηματογραφικές αίθουσες την Πέμπτη 21/7 σε μια άκρως "γεμάτη" εβδομάδα...

 Spencer

 Ο γάμος της Πριγκίπισσας Νταϊάνας και του Πρίγκιπα Καρόλου είναι καιρός που έχει «κρυώσει». Μέσα από πολλαπλές φήμες για εξωσυζυγικές σχέσεις και διαζύγιο, όλα καταλαγιάζουν αναγκαστικά προκειμένου να εορταστούν τα χριστούγεννα στη εξοχική Οικία της Βασίλισσας στο Σάντρινγκχαμ. Εκεί υπάρχει φαγητό, ποτό, σκοποβολή και κυνήγι. Η Νταϊάνα ξέρει καλά το παιχνίδι. Αλλά φέτος τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Η ταινία SPENCER είναι μία υπόθεση του τι μπορεί να συνέβη κατά την διάρκεια εκείνων των μοιραίων ημερών.

Υγρή Γη

Ένας διακεκριμένος Ισπανός βιολόγος επιστρέφει στην πατρίδα των παιδικών του χρόνων για να προστατεύσει την Λίμνη (Laguna Blanca) της περιοχής, την οποία εκμεταλλεύονται ποικιλοτρόπως με παράνομους τρόπους οι ντόπιοι. Τοποθετημένο σε ένα τοπίο άγριας ομορφιάς που απειλείται με ερημοποίηση, με τον ήρωα του αντιμέτωπο με μια εχθρική τοπική κοινότητα, το περιβαλλοντικό αυτό θρίλερ αναδεικνύει την σύγκρουση μεταξύ απαρχαιωμένων παραδόσεων και μοντέρνων ευαισθησιών. 

Ο Αήττητος

Το 1800 ο Τζεμ Μπέλτσερ έγινε ο νεότερος παγκόσμιος πρωταθλητής πυγμαχίας και αυτή είναι η απίστευτα αληθινή ιστορία του. Στις αρχές του 19ου αιώνα, η κοινωνική αλλαγή και πρόοδος εξαπλώνονταν με πολύ αργούς ρυθμούς κατά μήκος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας. Στην Αγγλία, τόσο οι πόλεις όσο και η επαρχία βρίσκονταν στα όρια της φτώχειας. Όμως, στα σκοτεινά στενά και στα πανηγύρια του Μπρίστολ αναδύθηκε ένα νέο είδος λαϊκού ήρωα. Το όνομά του ήταν Τζεμ Μπέλτσερ και επρόκειτο να μεταμορφώσει την πρωτόγονη πυγμαχία σε άθλημα των βασιλιάδων.

Ο Τενόρος

Ενώ εργάζεται ως διανομέας, ο Αντουάν, ένας φιλόδοξος νεαρός ράπερ από τα προάστια του Παρισιού, συναντά την κυρία Λουαζό, μία επιφανή δασκάλα φωνητικής στην Όπερα του Παρισιού. Άναυδη από το καθαρόαιμο ταλέντο του, τον συστήνει στον κόσμο της όπερας. Ο Αντουάν γίνεται μαθητής της, αλλά κρύβει το όνειρό του από την οικογένεια και τους φίλους του από φόβο ότι δεν θα τον καταλάβουν. Νιώθει διχασμένος ανάμεσα στην ανώτερη αστική τάξη και τα προάστια στα οποία μεγάλωσε. Σύντομα, όμως, πρέπει να βρει τη δική του φωνή και θέση.

Το Κόλπο της Νυφίτσας

Μια γοητευτική σταρ της χρυσής εποχής του σινεμά, ένας ηθοποιός στο λυκόφως της ζωής του, ένας απογοητευμένος σεναριογράφος και ένας ηλικιωμένος σκηνοθέτης, μοιράζονται ένα μεγάλο σπίτι στην εξοχή. Η ήσυχη συμβίωσή τους απειλείται όταν ένα νεαρό ζευγάρι προσπαθεί να τους εξαπατήσει κάνοντάς τους να πουλήσουν το σπίτι.

Ο Μικρός Νικόλας και το Κυνήγι του Θαμμένου Θησαυρού

Πάνω από οτιδήποτε άλλο, ο 9χρονος Νικόλας λατρεύει να παίζει και να εξερευνά τον κόσμο με τα φιλαράκια του από το σχολείο, μια τρελο-συμμορία με το όνομα Οι Ανίκητοι. Αξιαγάπητοι, αν και διαβόητοι σκανταλιάρηδες, μπλέκουν σε κάθε είδους περιπέτεια, αφήνοντας τους γονείς και τους δασκάλους να… μαζεύουν τα σπασμένα.

Η Οικογένεια του Μεγαλοπατούσα

Ο αγαπημένος Μεγαλοπατούσας και η οικογένειά του επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη για μια αξέχαστη περιπέτεια! Λίγους μήνες μετά την επανασύνδεσή της, η οικογένεια του Άνταμ ζει ευτυχισμένη και εκείνος αρχίζει να συνηθίζει σιγά-σιγά τις νέες του δυνάμεις. Αλλά όταν ο Μεγαλοπατούσας αποφασίσει να φύγει για να σώσει μια κοιλάδα από τη σατανική εταιρεία πετρελαίου Χ Tract, θα εξαφανιστεί, οπότε η Σέλι, ο Άνταμ, ο Γουίλμπερ και ο Τράπερ θα αποφασίσουν να ερευνήσουν τι συνέβη.

Στη Σκιά των Τεσσάρων Γιγάντων

Ένας ανυποψίαστος διαφημιστής καταδιώκεται από κατασκόπους που νομίζουν ότι είναι πράκτορας της κυβέρνησης των ΗΠΑ. Στην προσπάθειά του να σώσει τη ζωή του, μπλέκεται όλο και βαθύτερα σε μια υπόθεση στην οποία κανείς δεν είναι αυτό που φαίνεται...

0 comments